EDN’56 is een sportvereniging uit het dorpje Haghorst in de Brabantse Kempen. Haghorst ligt ongeveer tien kilometer ten zuidoosten van Tilburg aan het Wilhelminakanaal. Het behoort tot de gemeente Hilvarenbeek en heeft ongeveer negenhonderd inwoners.

Sportvereniging EDN’56 bestaat uit een voetbal- en een korfbalafdeling. Deze afdelingen beschikken beide over senioren- en jeugdteams. Omdat EDN’56 uiteraard een amateurclub is worden deze afdelingen voornamelijk door vrijwilligers in stand gehouden. De voetbalafdeling ontstond -zoals uit de naam blijkt- in 1956. De korfbalafdeling werd later in 1979 toegevoegd. Voor een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van EDN’56 klikt u hier. Verder nodigen we u uit om via het navigatie-menu bovenaan onze site te bekijken en eventueel alle sportieve prestaties van onze leden te volgen. Natuurlijk bent u ook welkom op ons sportpark “De Haan” in Haghorst om die sportieve prestaties met eigen ogen te aanschouwen. In onze eigen kantine kunt u dan ook terecht voor een drankje of versnapering.

Mocht u deel uit willen maken van onze club, sportief of ondersteunend, kunt u altijd contact met ons opnemen of loop gerust eens binnen in de kantine.

Tot slotte willen we u graag wijzen op het kopje “Sponsorzone“. Op deze pagina vind u informatie over bedrijven die onze club ondersteunen en we willen deze bedrijven uiteraard graag bij u aanbevelen. Wij stellen dit zeer op prijs.
Mocht u of uw bedrijf ook interesse hebben om onze club financieel te ondersteunen, neem dan alstublieft contact met ons op via ons e-mailadres bestuuredn@outlook.com of laat eventueel een berichtje achter bij de kantinebeheerder aan de bar. Als sportvereniging hebben we diverse mogelijkheden en staan altijd open voor uw mogelijke voorstellen.